Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
8.790 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Crystal Nails
Elérhetőség: Raktáron

XTREME ERGOSHARP 2. OLLÓ

8.790 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Az ErgoSharp ollócsalád egy újabb tagja a rövidebb testű ErgoSharp 2. olló, mely kedvez azon vásárlóinknak, akik a kisebb, rövidebb ollóinkat preferálják a megszokott pontos és precíz vágás mellett. Rendkívül tartós, korrózióálló, rozsdamentes acélból készült olló, mely a kézzel élezett, precíz pengéinek, valamint kényelmes fogásának köszönhetően rendkívül megkönnyíti a pontosságot a szalonmunka során. Keskeny pengéi könnyű hozzáférést biztosítanak a kutikulához, anélkül, hogy megsértenék a körömlemezt a hátsó felületek csiszoltsága miatt.

A vágó él hossza:18mm

A fémeszközök fertőtlenítésének helyes menete:

  1. A fémeszközt tisztítsa meg a rákerült szerves szennyeződésektől (por, bőrdarab…stb). A tisztítást elvégezheti kézi úton langyos folyó víz alatt egy körömkefe segítségével, vagy Crystal Nails XtremePRO Ultrahangos tisztítógéppel.
  2. Törölje szárazra az eszközt.
  3. Az eszközt fújja le eszközfertőtlenítő szerrel, erre a célra használható a CrystalSept Alkoholos eszköz- és felületfertőtlenítő. A fertőtlenítőszer az eszköz, összes használt felületét érje. Várjon 1 -1,5 percet, ennyi idő szükséges, hogy a fertőtlenítőszer kifejtse a hatását.
  4. Alaposan öblítse le folyó vízzel a fémeszközről a fertőtlenítőszert.
  5. Az eszközt törölje szárazra, majd tegye tárolóhelyére.

Soha ne hagyja a fertőtlenítőszert, vagy a vizet rászáradni az eszközre, mert az az eszköz minőségének a károsodását okozhatja.

Figyelem! Csiszológépek kéziegységét soha nem fújja le fertőtlenítőszerrel, mert az a kéziegység jótállás körébe nem tartozó meghibásodását okozza. A csiszológépek helyes tisztítását megtalálja a géphez átadott használati útmutatóban.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére