Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
33.950 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Crystal Nails
Elérhetőség: Raktáron

LEDEXTREME+ UVLED LÁMPA

33.950 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Kedvenc UVLED lámpánk nem csak mutatós és megbízható, hanem számos praktikus funkciójával jelentősen megkönnyíti a mindennapi munkát: Nyomógombés mozgásérzékelő vezérlés, 5féle időzítés, valamint „LOW HEAT MODE” és „SLEEPING MODE” funkciók. Így nem csak a munkában elengedhetetlen segítőtárs, hanem a „SLEEPING MODE” funkciójának köszönhetően, még a felesleges energiafogyasztást is minimálisra csökkentheti. A nagy munkabírás és a megbízható, gyors átkötés nem kérdés. Optimálisan elhelyezett nagy teljesítményű UVLED égőivel és alsó tükör paneljével valamennyi alapanyag gyorsan és biztonságosan átköt fénye alatt. Könnyen eltávolítható mágneses rögzítésű, alsó tükör paneljével pedig a karbantartás és a pedikűr se jelent akadályt. Az egyediség kedvéért, pedig könnyűszerrel feldobhatod asztalod hangulatát cserélhető szilikon teteje segítségével. Nagy igénybevételre lett tervezve. Próbáljátok ki bátran!

„LOW HEAT MODE” - csökkenti a köttetés közbeni égető érzetet a körömlemez felületén.
„SLEEPING MODE” - energiatakarékos funkció, ami 30perc után automatikusan bekapcsol, amennyiben nincs használatban a készülék.Kedvenc LEDExtreme+ UVLED lámpák egy új energiatakarékos funkcióval egészült ki: Sleeping Mode azaz alvó mód.

Ez az automatikus funkció 30p után lép életbe, amennyiben a készülék nincs használatban. Segítségével a felesleges energiafogyasztás minimálisra csökken. A funkcióból kilépni pedig, elég csak 2x egymás után megnyomni bármelyik vezérlőgombot. Bővebb információk a funkcióról a készülék használati utasításában lesznek megtalálhatóak. Az utasítás letölthető lent, a bemutató szöveg után.

Professzionális felhasználásra, nagy igénybevételhez tervezve.

A könnyed, kisméretű külső mit sem változott, de a tudás annál inkább. 33db optimálisan elhelyezett UVLED égővel, nyomógomb- és mozgásérzékelős vezérléssel, valamint strapabíró műanyag belső borítással lett ellátva. Dupla fénytartományával (365+405nm) és 48W-os teljesítményével még a fényérzékeny alapanyagaidat is gyorsan és biztonságosan átköti. Közkedvelt "Low Heat Mode" funkciójának köszönhetően a körömlemezen hirtelen meleg érzetet okozó alapanyagok többé már nem jelentenek problémát. Mágneses rögzítésű aljzati tükörpanelje egy mozdulattal eltávolítható, így a lábon való használat sem akadály és a karbantartás is gyorsabb. Az extra egyediség kedvéért könnyűszerrel feldobhatod asztalod hangulatát cserélhető szilikon teteje segítségével.

Időzítés: 10mp, 30mp, 60mp, 90mp "Low Heat" és extra 120mp mozgásérzékelős vezérléssel.

Tartozékok: 1db fehér szilikon tető, hálózati adapter

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ (HU)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére