Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.950 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Crystal Nails
Elérhetőség: Raktáron

KARBID NAGY KUGLI CSISZOLÓFEJ EXTRA FINOM

4.950 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Finom felületű, kugli formájú csiszolófej. Domború oldalú, így hiába finom, akkor is képes több anyag eltávolítására ugyanilyen erősségű egyenes oldalú fejhez képest. Mivel finoman rovátkált, mégsem szalad bele az anyagba könnyedén. Szűkülő hegye, kerek orra lehetővé teszi a bőr mentén való csiszolást is. Javasolt modern géllakkos köröm töltésekor alkalmazni, vagy műköröm esetén peremek mentén, levegősödés kiszedésére, ha valaki erősebb fejet nem tud még megfelelően kezelni. Jobb- és balkezesek egyaránt használhatják. A fej hűtése kiváló, megfelelő használat mellett nem melegszik fel.

A fémeszközök fertőtlenítésének helyes menete:

  1. A fémeszközt tisztítsa meg a rákerült szerves szennyeződésektől (por, bőrdarab…stb). A tisztítást elvégezheti kézi úton langyos folyó víz alatt egy körömkefe segítségével, vagy Crystal Nails XtremePRO Ultrahangos tisztítógéppel.
  2. Törölje szárazra az eszközt.
  3. Az eszközt fújja le eszközfertőtlenítő szerrel, erre a célra használható a CrystalSept Alkoholos eszköz- és felületfertőtlenítő. A fertőtlenítőszer az eszköz, összes használt felületét érje. Várjon 1 -1,5 percet, ennyi idő szükséges, hogy a fertőtlenítőszer kifejtse a hatását.
  4. Alaposan öblítse le folyó vízzel a fémeszközről a fertőtlenítőszert.
  5. Az eszközt törölje szárazra, majd tegye tárolóhelyére.

Soha ne hagyja a fertőtlenítőszert, vagy a vizet rászáradni az eszközre, mert az az eszköz minőségének a károsodását okozhatja.

Figyelem! Csiszológépek kéziegységét soha nem fújja le fertőtlenítőszerrel, mert az a kéziegység jótállás körébe nem tartozó meghibásodását okozza. A csiszológépek helyes tisztítását megtalálja a géphez átadott használati útmutatóban.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére