Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.630 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Crystal Nails
Elérhetőség: Raktáron

EXPERT MANIKŰRFEJ FINE 2

1.630 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Expert manikűrfej sorozat: univerzális formájú fejek, melyek nem funkció szerinti elnevezést kaptak, hanem a bőr speciális igényeihez mérten választhatjuk ki a sorozatból mi magunk az épp szükséges eszközt.

Mindegyik lándzsa formájú, hiszen ez az a forma, melyet a manikűr legtöbb lépésében, az ujj több oldalán sokrétűen alkalmazhatunk. Van amikor tompább, vagy hegyesebb, keskenyebb, vagy ducibb fejre van szükségünk, az expert sorozatban megtaláljuk a megfelelőt! Erősségben is van közöttük eltérés: a piros fejek finomak, érzékeny és normál bőrhöz valóak, a kék közepes erősségű, így durvább, szárazabb bőrhöz jó.

A fémeszközök fertőtlenítésének helyes menete:

  1. A fémeszközt tisztítsa meg a rákerült szerves szennyeződésektől (por, bőrdarab…stb). A tisztítást elvégezheti kézi úton langyos folyó víz alatt egy körömkefe segítségével, vagy Crystal Nails XtremePRO Ultrahangos tisztítógéppel.
  2. Törölje szárazra az eszközt.
  3. Az eszközt fújja le eszközfertőtlenítő szerrel, erre a célra használható a CrystalSept Alkoholos eszköz- és felületfertőtlenítő. A fertőtlenítőszer az eszköz, összes használt felületét érje. Várjon 1 -1,5 percet, ennyi idő szükséges, hogy a fertőtlenítőszer kifejtse a hatását.
  4. Alaposan öblítse le folyó vízzel a fémeszközről a fertőtlenítőszert.
  5. Az eszközt törölje szárazra, majd tegye tárolóhelyére.

Soha ne hagyja a fertőtlenítőszert, vagy a vizet rászáradni az eszközre, mert az az eszköz minőségének a károsodását okozhatja.

Figyelem! Csiszológépek kéziegységét soha nem fújja le fertőtlenítőszerrel, mert az a kéziegység jótállás körébe nem tartozó meghibásodását okozza. A csiszológépek helyes tisztítását megtalálja a géphez átadott használati útmutatóban.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére