A párkapcsolati tanácsadás által jobban meg tanulod értékelni a pároddal együtt töltött időt. Jöttem, hogy kiváló kedélyű és sima életet hozzak Önnek”. Mert összes másodlagos korreláció alapja az „Én” ezáltal amelyet Önmagunkért teszünk, az kihat a párkapcsolatunkra is. A párkapcsolati tanácsadás során átbeszélt problémák és megoldási technikák sokszor észrevétlenül épülnek be a hétköznapjaitokba. Mikor ezeket a sorokat olvasod, akkor a értelmezés immáron megtörtént, hogy szeretnél változtatni az életeden. Támogassa mindennapjait bizakodó gondolatokkal és tegyen ugyanígy párkeresés alatt is! Információcsere és összjáték a párkapcsolatban, pontosabban mondva hogy működjünk egy csapatként? Fejlessze kreativitását! A párkapcsolati tanácsadás hatására felpezsdülhet  szexuális életetek. 

A párterápia során tüzetesen átvizsgáljuk, hogy mik vezettek a sorozatos konfliktusaitokhoz. Összes szintnek pillanatnyilag van a ön nehézsége és szépsége, hogyha szépségnek nevezhetjük egy kemény házi feladat meghaladását. Összes tévedésnek és hibának, összes másodlagos nehézségnek és fájdalomnak pillanatnyilag volt a helye és értelme, hogy azzá lettem, amely személy vagyok.  Nőtt az önbizalmam azáltal, hogy privát magam ezt a részemre nehéznek tartott feladatot egyedül, ügyesen megoldottam. Ne süppedj bele a rutinba: seregnyien félnek attól, hogy megismerjék életszerű félelmeiket, gyengeségeiket, ezáltal berögzött szokásokkal, rutinná cserél viselkedési formákkal igyekeznek fenntartani külső jóllétüket. A rutin helyett érdemes a párterápia tréning lehetőségét számba venni.

Az önbizalom növelés jegyében olykor kényeztesd magad.  Amennyiben arra figyelsz, hogy mi az, amelyet nem tudsz, mi az, amiben nem avagy jó, azzal pusztán az értéktelenség, tehetetlenség és tehetségtelenség érzést erősíted önmagadban, nem habár az önbizalmat növeled. Amennyiben ezen a helyen akármicsoda nem volt tökéletes, akkor ezt tudattalanul továbbvisszük a nagykorú párkapcsolatunkba. amennyiben késel, szólj előre. Az önbizalom növelés akkor lesz hatásos, ha senkihez sem hasonlítod magad és az életed. Összes hasonló esetben, mikor csalódást okozol magadnak, nem teljesíted egy privát magadnak akció ígéretedet, nem mész életben van egy betervezett helyre avagy éppen hogy nem csinálod azt, amelyet elterveztél, lemondasz magadról – összes  ilyesféle esetben az önbizalmad egy picit csorbul. Az önbizalom növelés része lehet, hogy olykor megleped magad szép ruhával. Az önbizalom növelés és annak hozadéka kizárólag jót tehet Veled. 

CART

Kedves Vásárlók/Látogatók

Weboldalunk folyamatos szerkesztés alatt van!!!

Ezért kérünk, ha bármilyen terméket nem találsz akkor a rendelésnél megjegyzésben tüntesd fel, hogy el tudjuk küldeni.

Az árak a katalógus áraival megegyeznek, ezért az oldalon feltüntetett árakért felelősséget nem vállalunk.

10.000 Ft alatti rendelés esetén nem szállítunk ki (szállítási költség nélkül).

Ingyenes kiszállítás 50.000 Ft felett. (kivétel: munkaszékek, bútorok, asztalok)

Megértéseteket köszönjük.
Red Nails Team


X