A coworking iroda kora még mindig dübörög és egyre többen választják. Hogyha minket választasz, úgymint sok ráadás kiszolgálás vár: wi-fi használat, kiterjedt forrásvíz vízfogyasztás, fénymásoló sőt rapid nyomtatás, ajándék presszókávé azaz nagyszerű tea, zárható kredenc konténer még dorbézolás, beláthatatlan társulás. Gyere és legyél tagja te is egy coworking iroda közösségnek és dolgozz kényelmesen irodai környezetben. Töretlenül bővülő előrehaladás és irodai vadon ahol okvetlenül megtalálod a mindent elsöprő munkaállomást ami minden igényt kielégít.

A liftoff.hu coworking iroda téged vár, ha ötletes alkotói közösségre, szövetségben gondolkodásra, valamint inspiratív elképzelés vágysz, minden szempontból neked való. Voltaképpen akkor ugyancsak látogass el hozzánk a coworking iroda tereibe, ha és amennyiben ennek ellenére a szokásos értelemben vett módon és viszonyok közepette vezeted és alakítod csodaszép vállalkozás mindennapjait, építed jövőd és sikered, legyél megállíthatatlan. Mi ehhez kínálunk megszámlálhatatlan túlzó teret ráadásul harsány lehetőséget figyelemre méltó irodabérlőink számára, ami neked is igazán vonzó coworking iroda lehet.

Ez nem más mint a coworking iroda kirendeltség Budapest agilis negyedében, ahol megannyiszor a kommuna lelkesít amellett jókedvre derít. Itt te is felszabadultan dolgozhatsz, bármilyen időpontban. Kimagasló plusz költséghatékony iroda tagság, abszolúte felszerelt szemrevaló mindemellett mindegyik igény elfogadható irodákkal, dekoratív tárgyalóval tetejébe munkaállomásokkal vár téged és kollégáidat. A legnagyobb előnye, hogy rahedli alkalom az ismerkedésre ezenfelül a klassz feladat kialakítására, vég nélküli kompánia, mi kell még? A gyülekezet ösztönöz és folyamatosan felbátorít hogy sikereket érjetek el együtt. A szuper időpontfoglaló naptár segítségével egyre rögvest és simán foglalhatsz munkaállomást és tárgyalót magadnak, mi több munkatársaid számára, mindezt mindent összevetve interneten elérhető 0-24 órában. Mi másra lenne szükséged még? A coworking iroda téged vár hétfőtől péntekig. Tutifix föllendülés evégett valamennyien csipáz ide járni, te is imádni fogod.

forrás: https://liftoff.hu

CART

Kedves Vásárlók/Látogatók

Weboldalunk folyamatos szerkesztés alatt van!!!

Ezért kérünk, ha bármilyen terméket nem találsz akkor a rendelésnél megjegyzésben tüntesd fel, hogy el tudjuk küldeni.

Az árak a katalógus áraival megegyeznek, ezért az oldalon feltüntetett árakért felelősséget nem vállalunk.

10.000 Ft alatti rendelés esetén nem szállítunk ki (szállítási költség nélkül).

Ingyenes kiszállítás 50.000 Ft felett. (kivétel: munkaszékek, bútorok, asztalok)

Megértéseteket köszönjük.
Red Nails Team


X