ZSELÉ/AKRIL DÍSZÍTŐ ECSETEK

Találat oldalanként

1–16 / 28 találat

0 Long Díszítő Ecset

Az eredeti, hosszabb szőrű (10 mm) díszítő ecset vékony vonalakhoz. Magas minőség, exkluzív dizájn, kedvező ár. Az ecsetek külön kupakkal és fix nyéllel rendelkeznek (nem a nyél a kupak), ezért kizárt a nyél lötyögése, leesése.
1 580 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

0 Short Díszítő Ecset

Magas minőség, exkluzív dizájn, kedvező ár. Az ecsetek külön kupakkal és fix nyéllel rendelkeznek (nem a nyél a kupak), ezért kizárt a nyél lötyögése, leesése. Megújult változat, rövidebb szőrrel (6 mm)
1 580 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

2 Gel Ecset

Díszítő ecset – színes zselés felületi díszítéshez Magas minőség, exkluzív dizájn, kedvező ár. Az ecsetek külön kupakkal és fix nyéllel rendelkeznek (nem a nyél a kupak), ezért kizárt a nyél lötyögése, leesése.
1 580 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

Barbara I. Díszítő Ecset

Barbara ecset régi Az akrilfestékkel történő díszítésnél vonalak, kontúrok, árnyékok megfestésére szolgáló hegyes, rövid szőrű ecset. Megújulás előtti változat rövidebb a szőrrel (6,5 mm)
2 280 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

BrillBird #0 Díszítő Ecset

Az ecsetek szőre, formája hosszú teszteléseket követően lett kiválasztva, elkészítésük pedig különös precizitással történik. A nyelek extravagáns, csillogó dizájnja pedig a mindennapi munka egyik kedvenc eszközévé teszi őket.
1 650 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare