DISZÍTŐ ECSETEK

Találat oldalanként

1–16 / 53 találat

0 Long Díszítő Ecset

Az eredeti, hosszabb szőrű (10 mm) díszítő ecset vékony vonalakhoz. Magas minőség, exkluzív dizájn, kedvező ár. Az ecsetek külön kupakkal és fix nyéllel rendelkeznek (nem a nyél a kupak), ezért kizárt a nyél lötyögése, leesése.
1 580 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

0 Short Díszítő Ecset

Magas minőség, exkluzív dizájn, kedvező ár. Az ecsetek külön kupakkal és fix nyéllel rendelkeznek (nem a nyél a kupak), ezért kizárt a nyél lötyögése, leesése. Megújult változat, rövidebb szőrrel (6 mm)
1 580 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

2 Gel Ecset

Díszítő ecset – színes zselés felületi díszítéshez Magas minőség, exkluzív dizájn, kedvező ár. Az ecsetek külön kupakkal és fix nyéllel rendelkeznek (nem a nyél a kupak), ezért kizárt a nyél lötyögése, leesése.
1 580 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

3D Porcelán Díszítő Ecset

Porcelán díszítő ecset, Kolinsky szőr – hosszabb szőrű porcelán díszítő alternatíva nagyobb mintákhoz. Magas minőség, exkluzív dizájn, kedvező ár. Az ecsetek külön kupakkal és fix nyéllel rendelkeznek (nem a nyél a kupak), ezért kizárt a nyél ...
4 290 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

A3 Porcelán Díszítő Ecset

#3 porcelán díszítő ecset, Kolinsky szőr – általános porcelán díszítéshez Magas minőség, exkluzív dizájn, kedvező ár. Az ecsetek külön kupakkal és fix nyéllel rendelkeznek (nem a nyél a kupak), ezért kizárt a nyél lötyögése, leesése.
4 290 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

Barbara I. Díszítő Ecset

Barbara ecset régi Az akrilfestékkel történő díszítésnél vonalak, kontúrok, árnyékok megfestésére szolgáló hegyes, rövid szőrű ecset. Megújulás előtti változat rövidebb a szőrrel (6,5 mm)
2 280 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

Big Brush Ecsetkészlet

12 DARABOS NAIL ART ECSET KÉSZLET Szinte az összes előforduló vonalvastagsághoz, mintázathoz található megfelelő formájú szintetikus ecset a készletben. Főként zselés díszítésekhez alkalmas. 12 db ecset csupán 2 ecset áráért!
2 500 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

BrillBird #0 Díszítő Ecset

Az ecsetek szőre, formája hosszú teszteléseket követően lett kiválasztva, elkészítésük pedig különös precizitással történik. A nyelek extravagáns, csillogó dizájnja pedig a mindennapi munka egyik kedvenc eszközévé teszi őket.
1 650 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare