SZÍNPALETTÁK

Találat oldalanként

Összesen 16 találat

SILICONE TIPTAPE

Öntapadós, kétoldalú, újrahasznosítható. 1m hosszú, 1cm széles és 1mm vastag szilikon ragasztócsík. Tökéletes választás a Display book-hoz és az újonnan megjelent Crystal Demo Plate-hez is. CN tipp: Ha a levágott csíkok elveszítik ragacsosságukat elegendő megmosni azokat és miután megszáradtak ismét ...
1 470 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

SZÍNPALETTA – CLEAR 50DB

Közkedvelt natúr és fekete színű gyűrűs tip-ünk már clear változatban is kapható! Nyelénél fogva könnyen kezelhető, a praktikus fémgyűrűvel pedig összefogathatóak az elkészült tipek. Díszíts kedvedre!
1 440 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

SZÍNPALETTA – FEHÉR OVÁLIS 50DB

A körmösök elengedethetetlen kelléke, az 50db-os nyeles tipünk már a legnépszerűbb mandula formában is elérhető. A fémgyűrűvel összefogott, fehér színű gyakorló tip lehetővé teszi, hogy a gyönyörű nyári neon színek még élénkebbnek mutatkozzanak.
1 440 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

SZÍNPALETTA – FEKETE 50DB

A korábban megjelent natúr 50db-os nyeles tip, fekete változata. Előnye, hogy nem kell megfesteni az alapot, így azonnal megfesthető a díszítés. Nyelénél fogva könnyen kezelhető, a praktikus fémgyűrűvel pedig összefogathatóak az elkészült tipek.
1 440 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

TIPFIX GYURMARAGASZTÓ

Előrevágott rögzítőelemek a díszítő tipek ecsettokhoz, ecsetnyélhez, vagy displayhez való rögzítéséhez gyakorlás közben. 78 db kis kocka van egy csomagban. Többször is felhasználható, erős tartású ideiglenes ragasztó, mely minőségi anyagának köszönhetően az UV/LED lámpázás során is ...
890 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare