SZÍNPALETTÁK

Találat oldalanként

Összesen 12 találat

FÉM FESTŐPALETTA

Egységes felülete lehetővé teszi több anyag egyidejű összekeverését (pl. pigmentporok fényzselékkel, szórógyöngyök, stb.). Fém felületének köszönhetően rendkívül egyszerű és gyors a tisztítása. Mérete: 14,8x10 cm. Használd a Nyomdalemez-tisztító folyadékot, hogy maradéktalanul tiszta felületet kapj!
1 380 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

GYŰRŰS KEVERŐPALETTA

Egy-két szín összekeverése szolgáló termék. Ujjra rögzíthető, festéssel párhuzamosan praktikusan használható keverésre, így gyorsítva a munkafolyamatot. Fém felületének köszönhetően rendkívül egyszerű és gyors a tisztítása. Használd a Nyomdalemez-tisztító folyadékot, hogy maradéktalanul tiszta felületet kapj!
780 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

SZÍNPALETTA FEKETE 50DB

A korábban megjelent natúr 50db-os nyeles tip, fekete változata. Előnye, hogy nem kell megfesteni az alapot, így azonnal megfesthető a díszítés. Nyelénél fogva könnyen kezelhető, a praktikus fémgyűrűvel pedig összefogathatóak az elkészült tipek.
1 250 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

SZÍNPALETTA CLEAR 50DB

Közkedvelt natúr és fekete színű gyűrűs tip-ünk már clear változatban is kapható! Nyelénél fogva könnyen kezelhető, a praktikus fémgyűrűvel pedig összefogathatóak az elkészült tipek. Díszíts kedvedre!
1 250 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare