KEVERŐPALETTÁK

Találat oldalanként

Összesen 5 találat

FÉM KEVERŐPALETTA

Egységes felülete lehetővé teszi több anyag egyidejű összekeverését (pl. pigmentporok fényzselékkel, szórógyöngyök, stb.). Fém felületének köszönhetően rendkívül egyszerű és gyors a tisztítása. Mérete: 14,8x10 cm. Használd a Nyomdalemez-tisztító folyadékot, hogy maradéktalanul tiszta felületet kapj!
1 590 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

GYŰRŰS KEVERŐPALETTA

Egy-két szín összekeverése szolgáló termék. Ujjra rögzíthető, festéssel párhuzamosan praktikusan használható keverésre, így gyorsítva a munkafolyamatot. Fém felületének köszönhetően rendkívül egyszerű és gyors a tisztítása. Használd a Nyomdalemez-tisztító folyadékot, hogy maradéktalanul tiszta felületet kapj!
890 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

Keverőpaletta – Zárható

Zárható, praktikus keverőpaletta, 12 különálló, cserélhető fém tálcával, melynek segítségével könnyedén tárolhatod vagy szállíthatod a kinyomott festéket, így nem kell mindennap, festés után az el nem használt mennyiséget kidobni. A fém tálcák kiemelését a segítő rés ...
2 280 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

SZÍNKEVERŐLAP – A6

Festésre fel! Az új fehér, matt laminált lap felületén a festéshez szükséges keverendő színek megelevenednek, tisztábban láthatod rajta a kikent színeket. 15×10 cm méretű vízhatlan, homogén felülete nagy segítséged lesz a festésnél géllakkos, Art Gel-es mintáknál is.
550 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare