ECSETEK

Találat oldalanként

1–16 / 49 találat

0 Long Díszítő Ecset

Az eredeti, hosszabb szőrű (10 mm) díszítő ecset vékony vonalakhoz. Magas minőség, exkluzív dizájn, kedvező ár. Az ecsetek külön kupakkal és fix nyéllel rendelkeznek (nem a nyél a kupak), ezért kizárt a nyél lötyögése, leesése.
1 580 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

2 Gel Ecset

Díszítő ecset – színes zselés felületi díszítéshez Magas minőség, exkluzív dizájn, kedvező ár. Az ecsetek külön kupakkal és fix nyéllel rendelkeznek (nem a nyél a kupak), ezért kizárt a nyél lötyögése, leesése.
1 580 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

3 Gel Ecset

#3 zselés ferde szőrű ecset – mosolyvonal kihúzáshoz és Brilliant díszítéshez Magas minőség, exkluzív dizájn, kedvező ár. Az ecsetek külön kupakkal és fix nyéllel rendelkeznek (nem a nyél a kupak), ezért kizárt a nyél lötyögése, leesése.
1 780 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

3D PORCELÁN DÍSZÍTŐECSET

Porcelán díszítő ecset, Kolinsky szőr - hosszabb szőrű porcelán díszítő alternatíva nagyobb mintákhoz. Magas minőség, exkluzív dizájn, kedvező ár. Az ecsetek külön kupakkal és fix nyéllel rendelkeznek (nem a nyél a kupak), ezért kizárt a nyél ...
4 890 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

A3 Porcelán Díszítő Ecset

#3 porcelán díszítő ecset, Kolinsky szőr – általános porcelán díszítéshez Magas minőség, exkluzív dizájn, kedvező ár. Az ecsetek külön kupakkal és fix nyéllel rendelkeznek (nem a nyél a kupak), ezért kizárt a nyél lötyögése, leesése.
4 290 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

A6 Porcelán Építő Ecset

#6 porcelán építő, Kolinsky szőr – kevésbé gyakorlott porcelánosoknak. Magas minőség, exkluzív dizájn, kedvező ár. Az ecsetek külön kupakkal és fix nyéllel rendelkeznek (nem a nyél a kupak), ezért kizárt a nyél lötyögése, leesése.
3 890 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare

A8 Porcelán Építő Ecset

#8 porcelán építő ecset, Kolinsky szőr – profi porcelánosoknak. Magas minőség, exkluzív dizájn, kedvező ár. Az ecsetek külön kupakkal és fix nyéllel rendelkeznek (nem a nyél a kupak), ezért kizárt a nyél lötyögése, leesése.
5 690 Ft (az ár a 27%-os Áfa-t tartalmazza)
Add To Compare