MŰKÖRÖM ZSELÉ

Előnye a zselé alapanyagoknak, hogy a formázhatósága nincs időhöz kötve, azaz amíg az anyag nem érintkezik UV lámpa vagy LED lámpa fényével, addig formázható marad. A porcelán anyagok levegőre kötnek, így azok formázhatósága bizonyos időhatárok között mozog.

A műköröm zselékről általánosságban elmondhatjuk, hogy egy szagtalan, gyorsan és könnyedén formázható és könnyen reszelhető anyag, míg a porcelánnal történő munka során a műköröm liquidek erős – szúrós szagát sokan nem kedvelik, főleg, ha a műkörmös szakember mellett egy fodrász is dolgozik.

ÉPÍTŐ MŰKÖRÖM ZSELÉK

A BrillBirdnél többféle állagú, illetve tulajdonságú műköröm zselé között választhatnak a körmösök. Léteznek sűrűbb, extra sűrű és lágyabb állagú zselék. Az ICY Gel – a BrillBird legújabb átlátszó építő zseléje egyáltalán nem éget, rendkívül alacsony hőképződéssel jár a az UV/LED lámpában történő kötése, így sokak kedvence lett.

Legnépszerűbb építő zselénk továbbá az IRON Gel, mely akár extrém körmök építéséhez is használható, hajlítható műköröm építő zselé.

Zselés műköröm építéshez műszőr ecset használata javasolt, mivel az anyag könnyebben kitörölhető belőle így tovább használható.

SZÍNES MŰKÖRÖM ZSELÉK

A BrillBird színes műköröm zseléit a piac legpigmentáltabb anyagai között tartják számon. Általánosságban elmondható, hogy színes zselék esetében általában két réteg felvitelét követően érhetjük el a kívánt hatást. Természetesen a különböző rétegeket UV lámpában vagy LED lámpában köttetni szükséges.

Az utóbbi idők legnagyobb innovációját garantáltan az egytlen rétegben is tökéletes fedést biztosító Brush&Go zselék megjelenése jelentette. Ezek az anyagok az UV lámpa, vagy LED lámpa hatására azonnal fényesre kötnek, nem szükséges a felületüket fixálni, így rendkívül gyorsan lehet velük dolgozni. Nem csak időt, de alapanyagot is tudunk spórolni. Ezeket a Brush&Go zseléket rendkívül sokrétűen is fel tudjuk használni. Tökéletesen alkalmasak francia vég elkészítésére, a teljes köröm színnel borítására, de díszítések elkészítéséhez is tökéletesen alkalmasak.

A BrillBird színes műköröm zseléi között mindenki könnyedén megtalálhatja a neki tetsző árnyalatot, hatást, a rendkívül széles választékban. Color színes zselék mellett Brill – brilliánsok fényében csillogó, Diamond – gyémántfényben szikrázó, Thermo- hőre változó, Magic – sötétben világító zseléket is találhatnak a webáruházban böngésző műköröm kedvelők.

Találat oldalanként