GÉL LAKK

A hagyományos lakkozás egyszerűségét és a műköröm zselék tartósságát egyesíti ez a nagyon új, nagyon népszerű körömbevonat, a zselés lakk, gél lakk.

Rögtön keményre köt, nem úgy mint a lakkozás. Rendkívül tartós 3 hét eltelte után is csupán a lenövés látszik. A puha saját körmöket megkeményíti, védi, rugalmassága miatt a körömmozgásokat repedés és felválás nélkül átveszi. Saját köröm megerősítésére a Hard&Go Keratin tartalmú gél lakkunkat ajánljuk.

A gél lakkokat saját köröm felületére, zselés műkörömre illetve porcelán körmökre is bátran használhatod.

A BrillBird folyamatosan a legújabb innovációkat, technikákat, technológiákat kutatja, így termékskálájában megtalálhatóak az egyetlen rétegben is tökéletesen fedő, rögtön UV lámpában vagy LED lámpában fényesre kötő Brush&Go gél lakkok, a fémes hatású Liquid Metál zselés lakkok, valamint a színazonos üvegben található Hypnotic gél lakkok.

Zselés lakkjainkról elmondhatóak, hogy rendkívül jól pigmentáltak, garantáltan kopás- és sárgulásmentesek, speciális ecsetüknek köszönhetően csíkozásmentesen kenhetőek. Akár a szalonmunka során akár műkörmös versenyeken tökéletes választásnak bizonyulnak.

Találat oldalanként