A leadott rendeléseket 1 napos kiszállítással garantáljuk abban az esetben, ha hétköznap hétfőtől-csütörtökig 13 óráig beérkezik hozzánk. Pénteken történő megrendelés esetén következő hétfőn történik a kiszállítás.

Nagyobb bútorok rendelése raklapos szállítással történik, ebben az esetben a szállítási határidő 3 – 5 munkanap. Az ingyenes szállítás a bútorokra nem vonatkozik.
A kiszállítás napján sms-ben értesítést fogsz kapni a küldemény várható érkezéséről.

A kiszállítás Magyarország egész területére érvényes.
A Győrön belüli rendeléseket személyesen is átvehetik üzletünkben (9023 Győr, Fehérvári út 22. I.emelet)
A hűségpontokat a kártyaszám megadásával automatikusan felírjuk.

Amennyiben külföldön dolgozol, és szállításra lenne szükséged kérjed ajánlatunkat a rendeles@rednails.hu e-mail címen. Készséggel állunk rendelkezésedre telefonon is, mert kollégáink angol/német nyelven is kommunikálnak.

CART

!!! Figyelemfelhívás !!!

Nyitva vagyunk hétfőtől péntekig 8-16 óráig, a rendelésedet, ha leadod messenger-en vagy e-mailben a gyors kiszolgálás érdekében összekészítjük. Amennyiben nem szeretnél eljönni érte kiszállítjuk 15 000 Ft felett INGYENESEN és egy ajándékkal is meglepünk

Kedves Látogatóink!

Weboldalunk megújuláson esett át, emiatt a tartalom szerkesztése és módosítása még jelenleg is zajlik.

A webshopunkban feltüntetett ÁRAK sok esetben MÉG NEM a valóságot tükrözik, a valós árakat kérjük tekintse meg a katalógusokban, vagy érdeklődjön nálunk az info@rednails.hu email címen, vagy a +36-70/619-2472-as telefonszámon keresztül!

Köszönjük megértését!

Tisztelettel:
Rednails.hu csapata

X