Bemutatkozás

Cégünk a Crystal Nails oktatási partnereként felnőttképzéssel is foglalkozik. Elsősorban kézápoló és műkörömépítő, lábápoló képzésekkel. Államilag elismert OKJ-s szakmunkás bizonyítványt kapnak a vizsgázók, ami előfeltétele a műkörmös vagy pedikűrös szakma folytatásának, illetve a vállalkozói igazolvány kiváltásának.

A képzés elvégzését igazoló oklevélen hologramos jelzést alkalmazunk a hamisítások elkerülése érdekében. Alkalmazzuk továbbá a QES szárazbélyegzőt a minőségi képzés tanúsítására. Europass bizonyítvány igényelhető, mely az unió valamennyi tagállamában konvertálható.

Az oktatás üzletünk mellett kialakított oktatóteremben zajlik, ami felszerelt asztali lámpával, uv lámpával, kivetítővel, projektorral, kamerával.

  • Nálunk végzett tanulók továbbképzéseinken tudnak az alapképzésen túl tovább tanulni, melyet kedvezményes áron vehetnek igénybe.
  • Több hallgatónk Ausztriában, Németországban, Spanyolországban, Görögországban, Olaszországban kamatoztatja a nálunk megszerzett tudást.
  • Oktatóink felsőfokú végzettséggel, orvosi, munkavédelmi, közegészségügyi-járványügyi és jogi egyetemi képzettséggel rendelkeznek.
  • A szakmához elengedhetetlen az anatómia, ortopédia és bőrgyógyászat ismeretei, valamint a munkajogi, közegészségügyi és vállalkozási alapismeretek.
  • A szakmai ismeretek elméleti és gyakorlati átadására 14 éve a szakmában szerzett tapasztalatom, szakoktatói végzettségem, folyamatos továbbképzéseken való részvétel, illetve most is műkörmösként dolgozó tudásom adja.

INGYENES SZÁLLÍTÁS

25000 FT FELETT

100% BIZTONSÁG

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

8-17H TELEFONON, EMAILBEN

100% GARANCIA

TERMÉKCSERE, JÓTÁLLÁS

Revolution Slider Hiba: Slider with alias video not found.
Maybe you mean: 'home-vendor' or 'vendor-catalog'

Munkatársaink

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 25.000 FT FELETT

Vásároljon 25.000 Ft-ért műköröm alapanyag webáruházunkban és ingyenesen házhoz szállítjuk.

ÜZLETÜNK
NYITVATARTÁSA

Hétfő – Péntek 8.00 – 17.00
Szombat 8.00 – 14.00
Vasárnap: Zárva

HÍVJON
MINKET

Telefon: +36 96 / 410 958
Mobil: +36 70 / 619 2472

Vélemények

Forgalmazott márkák & Partnerek

CART

!!! Figyelemfelhívás !!!

Szájmaszkot, és fertőtlenítőt csak szakembereknek tudunk biztosítani a készlet erejéig. A fertőtlenítőből (kézfertőtlenítő spray, zselé, vagy utántöltő 1l-es) és a maszkból (2db-os)  is csak 1db-ot tudunk adni.

A szakembereknek a szakmai bizonyítvánnyal kell magukat azonosítani!

!!! Figyelemfelhívás !!!

Kedves Látogatóink!

Weboldalunk megújuláson esett át, emiatt a tartalom szerkesztése és módosítása még jelenleg is zajlik.

A webshopunkban feltüntetett ÁRAK sok esetben MÉG NEM a valóságot tükrözik, a valós árakat kérjük tekintse meg a katalógusokban, vagy érdeklődjön nálunk az info@rednails.hu email címen, vagy a +36-70/619-2472-as telefonszámon keresztül!

Köszönjük megértését!

Tisztelettel:
Rednails.hu csapata

X