Bemutatkozás

Cégünk a Crystal Nails oktatási partnereként felnőttképzéssel is foglalkozik. Elsősorban kézápoló és műkörömépítő, lábápoló képzésekkel. Államilag elismert OKJ-s szakmunkás bizonyítványt kapnak a vizsgázók, ami előfeltétele a műkörmös vagy pedikűrös szakma folytatásának, illetve a vállalkozói igazolvány kiváltásának.

A képzés elvégzését igazoló oklevélen hologramos jelzést alkalmazunk a hamisítások elkerülése érdekében. Alkalmazzuk továbbá a QES szárazbélyegzőt a minőségi képzés tanúsítására. Europass bizonyítvány igényelhető, mely az unió valamennyi tagállamában konvertálható.

Az oktatás üzletünk mellett kialakított oktatóteremben zajlik, ami felszerelt asztali lámpával, uv lámpával, kivetítővel, projektorral, kamerával.

  • Nálunk végzett tanulók továbbképzéseinken tudnak az alapképzésen túl tovább tanulni, melyet kedvezményes áron vehetnek igénybe.
  • Több hallgatónk Ausztriában, Németországban, Spanyolországban, Görögországban, Olaszországban kamatoztatja a nálunk megszerzett tudást.
  • Oktatóink felsőfokú végzettséggel, orvosi, munkavédelmi, közegészségügyi-járványügyi és jogi egyetemi képzettséggel rendelkeznek.
  • A szakmához elengedhetetlen az anatómia, ortopédia és bőrgyógyászat ismeretei, valamint a munkajogi, közegészségügyi és vállalkozási alapismeretek.
  • A szakmai ismeretek elméleti és gyakorlati átadására 16 éve a szakmában szerzett tapasztalatom, szakoktatói végzettségem, folyamatos továbbképzéseken való részvétel, illetve most is műkörmösként dolgozó tudásom adja.

INGYENES SZÁLLÍTÁS

15000 FT FELETT

100% BIZTONSÁG

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

HÉTKÖZNAPOKON 8-16-IG TELEFONON, E-MAILBEN

100% GARANCIA

TERMÉKCSERE, JÓTÁLLÁS

Revolution Slider Hiba: Slider with alias video not found.
Maybe you mean: 'home-vendor' or 'vendor-home' or 'vendor-catalog1' or 'vendor-catalog'

Munkatársaink

INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS 15.000 FT FELETT

Vásároljon 15.000 Ft-ért műköröm alapanyag webáruházunkban és ingyenesen házhoz szállítjuk.

ÜZLETÜNK
NYITVA TARTÁSA

Hétfő – Péntek 8.00 – 16.00
Szombat 8.00 – 13.00
Vasárnap: Zárva

HÍVJON
MINKET

Telefon:
Mobil: +36 70 / 619 2472

Vélemények

Forgalmazott márkák & Partnerek

CART

Kedves Vásárlók/Látogatók

Üzletünk 2020.Október 23-24-én ZÁRVA tart. 

Megértéseteket köszönjük!

Red Nails Team

H-P: 8.00 – 16.00, Sz: 8.00 – 13.00.

X