ÍGY HASZNÁLD A CHRO°ME CRYSTALAC-OT!

Kovács Gabó Crystal Nails Elite Nemzetközi Oktató útmutatója: ÍGY HASZNÁLD A CHRO°ME CRYSTALAC-OT!

ALAP:

A Chro°Me CrystaLac alapozó zseléje az ONE STEP CrystaLac 0.

Ez egy fixálás mentes rugalmas anyag, amit 3 percig kell köttetni.

Ne felejtsd el lezárni a köröm élét is.

SZÍN:

Kend rá a Crom°Me CrystaLac-ot vékonyan – amennyire vékonyan csak tudod. Köttesd 3 percig. Ha nem köt meg 3 perc alatt, akkor köttesd tovább. Ha így sem köt meg akkor vastagon kented!!! Ha megkötött, akkor kenheted rá a következő réteget, szintén hajszál vékonyan. (Mivel az anyag erősen pigmentált ezért – mint minden pingmentált anyagot vékonyan kell kenni.)

FONTOS! A SZÍNNEL NEM SZABAD ZÁRNI AZ ÉLEKET!

 

FEDÉS:

Amikor a második réteg is teljesen megkötött (minimum 3 perc), akkor kell borítani a felületét a Chro°Me Top-pal. Kizárólag aezt használd hozzá fedő fényzselének, mert ez az egyetlen anyag, ami egyik színt sem színezi el, oldja, buborékosítja stb… A tökéletes tartás érdekében használd két rétegben és ezzel zárd le a köröm éleit is.

 

 

FONTOS!

A Chro°Me CrystaLac-nak nicsen tartást biztosító szerepe, ezért vékony körmök esetében a körömre felkent anyag 2-3 nap alatt berepedezik,ami az anyag felválását okozhatja. Ezért érdemes megerősíteni a körmöt egy Easy Off zselével, amit ONE STEP CrystaLac 0-val kell lezárni. Erre a rétegre mehet a Chro°Me CrystaLac.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CART

!!! Figyelemfelhívás !!!

Nyitva vagyunk hétfőtől péntekig 8-16 óráig, a rendelésedet, ha leadod messenger-en vagy e-mailben a gyors kiszolgálás érdekében összekészítjük. Amennyiben nem szeretnél eljönni érte kiszállítjuk 15 000 Ft felett INGYENESEN és egy ajándékkal is meglepünk

Kedves Látogatóink!

Weboldalunk megújuláson esett át, emiatt a tartalom szerkesztése és módosítása még jelenleg is zajlik.

A webshopunkban feltüntetett ÁRAK sok esetben MÉG NEM a valóságot tükrözik, a valós árakat kérjük tekintse meg a katalógusokban, vagy érdeklődjön nálunk az info@rednails.hu email címen, vagy a +36-70/619-2472-as telefonszámon keresztül!

Köszönjük megértését!

Tisztelettel:
Rednails.hu csapata

X